Het bestuur stelt zich voor

Henny Brouwer overleden
Afgelopen zondag, 30 oktober is Henny Brouwer overleden. Henny was de grondlegger van StadsdorpBuurt7. Tijdens de oprichting en in de begintijd is Henny onvermoeibaar bezig geweest om het Stadsdorp van de grond te krijgen. Tot maart 2015 was zij voorzitter van het bestuur. Toen zij rond die tijd naar Volendam verhuisde vond ze dat ze niet langer voorzitter kon blijven en trad zij af. Dit gebeurde officieel in de ALV van maart 2015.

Het Stadsdorp is Henny veel dank verschuldigd.

 

Het bestuur van StadsdorpBuurt7 bestaat momenteel uit:

Voorzitter: vacant
Penningmeester: Joop Smoor
Lid: vacant
Lid: Hanna Lantinga

Het Stadsdorp zoekt nieuwe bestuursleden:

Het Stadsdorp is driftig op zoek naar nieuwe bestuursleden. We vragen u daarom om na te denken wie volgens u een goede voorzitter of “gewone” leden voor het bestuur zouden kunnen zijn. Hij of zij hoeft nog niet per se lid van het Stadsdorp te zijn (dat kan later altijd nog!), maar wel in Buurt 7 te wonen, affiniteit met de buurt te hebben en natuurlijk moeten de nieuwe leden open staan voor het idee van een Stadsdorp. Geef uw idee├źn door via contact@stadsdorpbuurt7.nl of telefonisch: 06-46 25 64 12.

Algemene Ledenvergadering (ALV)
Ieder jaar vindt er een de Algemene Ledenvergadering plaats waarin het Bestuur vertelt wat er in het afgelopen jaar is gebeurd. U kunt de uitnodiging en de stukken vinden onder de tab ALV.